2012-07-25

Årsdagen...

Idag är det ett år sedan du föddes och sedan du togs ifrån oss. Ett år sedan den värsta dagen i våra liv. Ett år sedan ingenting kunde bli värre än vad det var.

Här sitter vi nu ett år senare, fortfarande sörjande att vi förlorade dig. Vår fina prinsessa.. Men samtidigt kan vårat liv nästan inte bli bättre än det är nu, det enda som saknas är du. Även om vi saknar dig något oerhört så måste vi gå vidare, vi måste leva utan dig. Och din lillebror kan tacka dig för hur älskad han kommer va när han kommer ut ur sin gömma. (Ja, nu vet ni allihopa att det är en pojke som bor i min mage)

Vi sitter här på bryggan i Godebrunn (Gränna) på semestern och har det oförskämt bra. Häromdagen hittade jag en otroligt fin ängel och det var givet att jag skulle köpa den till dig. Vi tänder ett ljus för dig och tänker tillbaka.

Du kommer alltid finnas i våra hjärtan och vi älskar dig vår egen ängla-prinsessa!!

Puss och kram / Mamma, Pappa och lillebror...


1 kommentar:

Mathilda Ekberg sa...

Älskar dig syster. Hoppas du hade en underbar födelsedag och att ni hade en fin dag även idag. Skänker både en , två och tre tankar till er. Ni ser ut att ha det fantastiskt bra i Gränna iaf! Och vilken fin blogg du har ordet till, för visst ser den annorlunda ut?? Saknar er allesammans, och hälsa spillevinken i magen! PUSSKRAM,

Lillan