2012-08-26

Cheesecake & gymnastik i magen

Då har svärmor åkt hem igen efter en mycket trevlig helg här i Göteborg. 
I fredags var det lugnt, satt en stund på balkongen och njöt av solen samt pratade massa goja och sedan tog vi en lååååång promenad runt Mölndal. Sedan bjöd vi henne på rullader och efter det cheesecaken som jag hade bakat, detta tillsammans med en omgång monopol. Kan meddela att cheesecaken blev mycket lyckad och den kommer att göras fler gånger. ;)

Lördagen bestod av ett snabb-besök på Chilli i Kållered för att kolla soffa, slutade utan soffa såklart. Sedan tog vi oss in till stan för att promenera runt och göra diverse dryckestopp på vägen. Avslutade kvällen på restaurangen Tre Indier där det som alltid bjöds på otroligt god mat och till bra priser.

Väl hemma igen efter en blöt promenad till bilen så tog vi ännu en omgång av monopol och en bit cheesecake var. 

Frozen cheesecake med daim och mjölkchoklad. MUMMA !
Men nu har svärmor som sagt åkt hem och mannen och jag är ensamma igen. Vi har förresten samlat lite vuxenpoäng idag (som att det inte räcker att man väntar barn?). Vi har nämligen köpt en tvättmaskin till lägenheten. Eller ja, vi har betalat lite av den, resten betalas inom två veckor eftersom den var slut i butiken just nu så vi måste vänta på att de får hem den igen. MEN ÄNDÅ ! ! Vuxet va?
Nu ska jag ta min man i handen och sätta oss i soffan för att kaaaaanske smaka en sista bit på cheesecaken (det är ju trots allt lite kvar i frysen) och titta på vår favoritserie Shameless.

Inga kommentarer: