2012-08-24

Frukost och balkongmys..

Har nyss avnjutit två ostmackor och varmchoklad på balkongen, så nu sitter jag här insvept in min filt med datorn i knät och myser. Gillar faktiskt att sitta på balkongen när det blåser lite, tänk er själva. Blåser lite kallt, sitter inkurad i en mysig filt och har morgontofflorna på sig. Kan det bli bättre? Möjligtvis att jag skulle gå in och hämta en bok att läsa men jag tror att "naturljuden" från lastbilar och liknande nedanför skulle störa mig för mycket. Så jag tror att jag stannar kvar i filten och njuter av sparkarna i magen..



Idag kommer iallafall svärmor hit och hälsar på, stannar ända till på söndag. Ska bli trevligt, så imorgon blir det ut och äta på tre indier som Jimmie har tjatat om sedan vi var där sist. Hehe.. Han gillar verkligen den restaurangen. Och igår kväll gav jag mig in på att baka en frozen cheesecake. Dessutom avvek jag från receptet och testade lite, trots att jag aldrig gjort cheesecake förut så vi får väl se hur resultatet blir ikväll när vi provsmakar. Är det alltför hemskt så får vi väl gå bort och köpa lite glass istället.

Och för er som undrar hur det går med magen så kan jag tala om att den växer, fast många tycker att jag är mindre än de hade förväntat sig vid den här tidpunkten. Jag vet inte, tycker själv att den växer för varje dag. Och sparkar gör han mer och mer för varje dag. Hur mysigt som helst, och de senaste två nätterna har jag faktiskt kunnat sova också. Dock vaknade jag imorse med träningsverk i benen. Har ingen aning om varför, för det mest ansträngande jag gjorde igår var att gå till Hemköp, tillbaka och upp för trapporna och det är ju ingen utmaning ? Aja, kanske hade lite gymnastik inatt när jag sov eller så.

Dags att plocka undan det sista och göra fint här hemma innan mannen kommer hem med svärmor vid lunch.

Ha det underbart !

Inga kommentarer: