2012-09-11

A busy-busy day...

Startade morgonen med att Jimmie vaknade liiiite för sent. När han väl kommit iväg så var det dags att göra sig iordning, kissa i röret (urinprov till MVC) och sedan starta den väldigt fullbokade förmiddagen.

09.00
Började med ett besök på MVC för att lämna prover, mäta magen och lyssna på hjärtat. Allt lät och såg ut som det skulle så det var bara att åka iväg till nästa grej.

10.00
Och detta var till att träffa min jobbcoach och där fick jag ju lämna glädjande besked med tanke på min praktikplats.
Väl färdig på detta mötet så var det dags att bege sig till nästa grej.

11.10
Dags för gravidmassage. Som ni kanske har förstått så har jag ju världens bästaste fästman. Så när jag fyllde år i somras så fick jag gravidmassage i present av honom. Alltså massage med specialister som vet vad de får och inte får göra på en gravid samt vad man kan behöva. Och jag kan tala om att det var riktigt riktigt RIKTIGT skönt ! Till och med slumrade till lite under massagen. Dessutom tror jag faktiskt att hon var lite generös med tiden för jag hade 45minuter och jag fick komma in lite innan 11.10 samt att jag inte gick därifrån förrän 12.05 så några extra minuter fick jag allt.

Klar med mina tre "möten" på förmiddagen så gick jag inom H&M i nordstan för att köpa en kofta. Jag kan ju knappt ha mina vanliga tjocktröjor längre så de knappt går att knäppa om magen. Samt att man vill ha något nytt och snyggt nu när man ska börja "jobba" på bank ;)
Så där rök resten av pengarna på presentkortet från Jimmie.


Inga kommentarer: