2012-09-30

Dåligt med skrivandet

Sista veckan har det varit väldigt dåligt med skrivandet här på bloggen. Kan meddela att det beror på att jag är heeeelt slut efter praktiken varje dag.

Första veckan på bank har varit tuff, det har varit mycket läsande / pluggande på saker man ska kunna och sen även en del praktiskt så som att testa kassan och liknande.
Vi hade kommit överens om att jag skulle testa och köra heltid första veckan för att sen se hur jag ville lägga upp det eftersom det är väldigt påfrestande nu när man börjar bli så stor och tung och trött att jobba hela dagarna. Så från och med imorgon så testar vi istället att jag är ledig hela tisdagarna och på torsdagsförmiddagar (jobbar till 18.30 så jag börjar 12).

Helgen har tillbringats.... sovande?
Fredag kom Jimmies "bästis" Tobbe ner så de satt och spelade NHL 13 medan jag gjorde hemmagjorda hamburgare med klyftisar till. Efter detta la jag mig och tittade på Fångarna på fortet innan jag somnade ca 21.30. Tittade alltså inte klart på fångarna ens en gång. Sov heeeeeeeeeela natten fram till kl 10.30 på lördagen så det var dags för frukost. För mig iallafall. Grabbarna åt ingenting och Jimmie tillbringade första delen av dagen på toaletten och pratade med Ulrik ;)
Kvällen bestod av pizza och godis till filmen "Apornas Planet - (R)evolution". Måste faktiskt säga att den var bra.
Just det, gjorde iallafall liiite nytta igår. Grundmålade byrån två gånger så att jag idag kunde måla första lagret med lackfärgen. Så en omgång till sen är det nästan klart. Bara skåpsdörrar och hyllor kvar som ska målas, men själva ramen är ju iallafall klar då =)

Så med det sagt innebär det att vi snart kan åka till IKEA och köpa spjälsäng och skötbord och sådana bra att ha saker som behövs när det kommer en liten kille till familjen ;)

Inga kommentarer: