2011-10-19

Bonde söker fru = brudar söker uppmärksamhet

Alltså jag blir såååå sur !
Vi har nu suttit och tittat på bonde söker fru tillsammans i soffan. Och Nej, det är inte J jag är sur på. Det är de där bittra brudarna som är med i programmet. Som ni alla vet så går programmet ut på att en bonde eller "bonda" träffar fyra personer, tjejer eller killar. Dessa flyttar in på deras gårdar och vecka för vecka skickar de hem någon av de "tävlande" för att tillslut bara ha sin favorit och blivande fru eller man kvar.
Det är ju inget nytt att man är fyra stycken på gården samtidigt. Hur kan man då som deltagare gå och gnälla över att man inte får någon uppmärksamhet?
Är du med i ett sånt här program så är det väl klart att det är svårt för bonden att ge alla lika mycket uppmärksamhet. Men det är väl inte bara upp till bonden att ta initiativ heller?
Om man nu är intresserad av bonden får man ju själv se till att ta lite initiativ och visa upp sig för att ha en chans att stanna kvar.
Därför blir jag så jääääääkla sur när diverse olika tjejer tar undan sin bonde för att säga att de inte tycker att han ger dem någon uppmärksamhet. MEN VAFAN TROR NI?? Han försöker, ni är fyra stycken... GÖR NÅGOT SJÄLV DÅ BRUDJ*VEL !!!

Det var faktiskt samma visa förra året. En tjej som gnällde som bara den över att han inte tittade på henne, pratade inte med henne bla bla bla... Det slutade med att hon åkte hem. Sen tyckte de andra tjejerna samma sak och åkte också hem. Där stod han helt själv och inga tjejer ville vara kvar. Jag tyckte faktiskt synd om honom, för det berodde, delvis på honom, men framförallt på hur den här tjejen gjorde.



Tycker faktiskt synd om bönderna. JAAAA de har gett sig in i leken de också. Men jag tycker inte att brudarna är rättvisa heller när de gnäller.

UT MED GNÄLLBITCHARNA!!!!

// Charlotte Ekberg

Inga kommentarer: