2011-10-11

Ledig dag full med nytta..

Vaknde vid 7,00 imorse när mannen min skulle till jobbet. Satt kvar i sängen en timme eller två och tittade på Ensam mamma söker och på Svenska Hollywood Fruar. Därefter skrev jag ut ett papper vi skulle skicka iväg och skickade ner detta i ett kuvert. Åkte bort med återvinningssoporna samt postade brevet. Kom hem och dammsög samt våttorkade golven. Medan golven torkade bakade jag en äppelpaj, MUMMA !
Därefter ringde jag till StenaLine så nu är våran resa bokad.
La mig på soffan och tittade på lite "Pretty Little Liars". Där har ni min dag, och under kvällen har jag lagat korvstroganoff.

Vår resa som vi bokat är med färja till Danmark, närmare bestämt Fredrikshamn. Där finns ett badhus som är som en karibisk ö sägs det, The Reef. Det ska vara 32 grader varmt där inne, finns bubbelpooler och "strandbarer" så där tänkte vi att vi skulle njuta 29-30 oktober. Blir ju även en natt på hotell då, och det är ju aldrig fel.





 


Kollar på Outsiders just nu, jag tycker det är sjukt coolt med personer som verkligen vågar vara sig själva. Idag handlar det om personer som är både kvinnor och män samtidigt. Dvs en kille som gjort om sig till kvinna, men har sin snopp kvar, en kvinna som har skäggväxt och det är INTE LITE... samt en tjej som blivit kille men har kvar sin vagina som det så fint heter.. Fatta förvånad en tjej skulle bli om hon drog hem honom efter krogen och väntade sig lite action, TJI fick hon ;) Hahaha...

// Charlotte Ekberg

1 kommentar:

Anna Hedberg sa...

Låter ju fantastisk att det ligger ett ställe med tropisk hetta så långt norrut:) VAD SKÖNT!! Njut ni två:) KRAM!